Met welk speelgoed doe je een kind het grootste plezier
Wonen

Met welk speelgoed doe je een kind het grootste plezier?

In deze blog geven wij jou graag wat tips zodat jij altijd met het leukste speelgoed voor jouw kinderen thuiskomt. Een kind speelt eigenlijk zijn hele levensweg tot aan het volwassen worden met speelgoed. Alleen veranderd de interesse van het kind door de jaren heen, waardoor er op verschillende soorten leeftijden behoefte ontstaat aan andere soorten speelgoed. We beginnen met speelgoed voor de allerjongste kinderen en eindigen met speelgoed dat geschikt is voor de hele familie. Kijk voor voordelig speelgoed even bij Vikingchoice, daar weten ze alles over het leukste speelgoed geschikt voor jong en oud.

Eindeloos speelplezier beleef je met een goedgevulde ballenbak

Voor jonge baby’s en kinderen is nog niet elk speelgoed geschikt om veilig mee te kunnen spelen. Jonge kinderen stoppen graag van alles in hun mond en zijn nog in de ontwikkeling bij het vinden van evenwicht en balans. Een grote ballenbak met kind veilige ballenbakballen in verschillende kleuren tovert een grote lach op het gezicht van elk kind. Ballenbakken worden vaak gemaakt van zachte koudschuim bakken, gevuld met honderden ballen in rijke kleurencombinaties. Een kind veilige ballenbakbal heeft minimaal een doorsnede van 7 cm.

Lekker op de trampoline springen in jouw eigen achtertuin

Als kinderen eenmaal kunnen lopen en de eerst woordjes komen tot leven, dan wil een kind niets liever dan de wereld verkennen en lekker buiten spelen. Een trampoline doet het bij kinderen ook vaak erg goed. Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, uitvoeringen en kleuren. Kies altijd voor een trampoline met veiligheidsnet en ladder. Dit maakt het springen een stuk veiliger. Een trampoline in de diameters 244 tot 366 passen het beste in een kleine tot middelgrote tuin als je rekening houdt met een vrije valzone van 100 cm.

Speelgoed geschikt voor het hele gezin

Iets waar je echt met het hele gezin van kan genieten tijdens de warme zomerdagen is een opzetzwembad of groot opblaaszwembad met een eigen filterpomp. Een opzetzwembad is een betaalbare en niet permanente oplossing voor mensen die 3 maanden per jaar lekker willen zwemmen in hun eigen achtertuin. Vanaf 244 cm tot wel 550 cm diameter kun je opzetzwembaden kopen van verschillende merken. Houdt bij de aankoop van een zwembad rekening met een vrije zone van 50 cm en een veilig elektrapunt voor de pomp.

Dit vind je misschien ook leuk...