Klussen

Kunststof of staal? De ideale dieseltank voor jouw project

Wanneer je als klusser op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het opslaan van diesel, biedt Infrastore een uitgebreide selectie van kunststof en stalen dieseltanks. Of je nu een kleine klus hebt of een wat grootschaliger project, er is veel te kiezen en dus een geschikte dieseltank beschikbaar. We vertellen je meer over het verschil tussen een kunststof en stalen dieseltank van Infrastore en helpen we je de juiste keuze te maken.

Kunststof dieseltanks zijn licht en handig

Voor kleinere projecten of als je een tank nodig hebt die gemakkelijk te verplaatsen is, zijn de kunststof dieseltanks van Infrastore een uitstekende keuze. Deze tanks variëren in capaciteit tot 980 liter en zijn perfect voor locaties waar mobiliteit en gemak essentieel zijn.

Voordelen van kunststof dieseltanks

  • Lichtgewicht: Door het gebruik van kunststof zijn deze tanks aanzienlijk lichter dan hun stalen tegenhangers, wat het transport en de installatie vergemakkelijkt.
  • Duurzaam en roestvrij: Kunststof tanks zijn bestand tegen corrosie, wat ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt.
  • Flexibiliteit: Dankzij hun compacte formaat en lichtgewicht ontwerp zijn ze ideaal voor tijdelijke opstellingen of moeilijk bereikbare locaties.

Of je nu werkt op een bouwplaats, een landbouwproject of een evenement organiseert, de kunststof dieseltanks van Infrastore bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Stalen dieseltanks zijn robuust en ruim

Voor grotere projecten waar een hogere opslagcapaciteit vereist is, biedt Infrastore stalen dieseltanks met een capaciteit tot maar liefst 60.000 liter. Deze tanks zijn ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan en bieden een duurzame oplossing voor langdurig gebruik. 

Voordelen van dieseltank staal

  • Hoge capaciteit: Met tanks tot 60.000 liter kun je gemakkelijk aan de behoeften van grote industriële projecten voldoen zonder je zorgen te maken over frequente bijvullingen.
  • Sterk en duurzaam: Stalen tanks zijn extreem robuust en kunnen tegen een stootje, wat ze geschikt maakt voor ruwe omgevingen.
  • Veiligheid: Door de stevige constructie bieden stalen tanks een hoge mate van veiligheid voor het opslaan van brandbare vloeistoffen.

Of je nu werkt in de mijnbouw, maritieme sector of een grootschalig bouwproject, de dieseltank staal van Infrastore garandeert dat je altijd over voldoende brandstof beschikt.

Voor iedere klus een oplossing

Bij Infrastore begrijpen we dat elke klus uniek is en dat de behoeften variëren. Daarom bieden we een breed scala aan dieseltanks om aan verschillende eisen te voldoen. Van de compacte en mobiele kunststof tanks tot de enorme en robuuste stalen tanks, er is altijd een oplossing beschikbaar.

Waarom kiezen voor Infrastore?

  • Deskundig advies: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste tank voor jouw specifieke project.
  • Hoogwaardige producten: We bieden alleen tanks van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
  • Uitstekende service: Bij Infrastore kun je rekenen op een uitstekende klantenservice en ondersteuning, van aankoop tot installatie.

Bij Infrastore hechten we veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Onze kunststof en stalen dieseltanks zijn ontworpen om lekvrij te zijn en voldoen aan de strengste milieunormen. Daarnaast bieden we diverse milieuvriendelijke accessoires, zoals lekbakken en absorptiematerialen, om te zorgen dat eventuele morsingen snel en effectief worden opgevangen.

Flexibiliteit in capaciteit en toepassing

Een van de grootste voordelen van het aanbod bij Infrastore is de flexibiliteit in capaciteit en toepassing. Of je nu een mobiele tank nodig hebt voor je servicevoertuig of een stationaire tank voor je bouwplaats, je vindt altijd een geschikte optie. Kunststof tanks zijn ideaal voor mobiliteit en korte termijn opslag, terwijl stalen tanks perfect zijn voor langdurige opslag en grootschalig gebruik. Dit brede scala aan mogelijkheden zorgt ervoor dat je nooit vastzit aan een oplossing die niet helemaal past bij je behoeften.

Veiligheid en milieuvriendelijkheid

Bij Infrastore hechten we veel waarde aan veiligheid en milieuvriendelijkheid. Onze tanks zijn ontworpen om lekvrij te zijn en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dit minimaliseert het risico op milieuschade en zorgt ervoor dat je brandstof veilig wordt opgeslagen. Daarnaast bieden we verschillende accessoires aan, zoals lekbakken en overloopbeveiligingen, om de veiligheid verder te vergroten.

Onderhoud en service: Maximale efficiëntie en levensduur

Bij het kiezen van een dieseltank is niet alleen de initiële aankoop belangrijk, maar ook het onderhoud en de service na installatie. Infrastore biedt niet alleen hoogwaardige tanks, maar ook uitgebreide onderhouds- en servicemogelijkheden om ervoor te zorgen dat je tank altijd in optimale conditie blijft.

Regelmatig onderhoud is cruciaal om de levensduur van je tank te verlengen en de veiligheid te waarborgen. Onze deskundige technici kunnen periodieke inspecties uitvoeren, waarbij ze controleren op slijtage, lekken en andere potentiële problemen. Door problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen, kun je dure reparaties of vervangingen in de toekomst voorkomen.

Handig voor ieder project

Of je nu een kleine tank nodig hebt voor een mobiel project of een grote opslagoplossing voor een wat grotere verbouwing, Infrastore heeft de perfecte dieseltank. Met een breed assortiment aan kunststof en stalen dieseltanks, deskundig advies en uitstekende service, ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit vind je misschien ook leuk...