Klussen

Hoe vind je een betrouwbare elektricien?

Sta er eens bij stil hoeveel elektrische apparaten je in huis gebruikt en hoeveel apparaten en binnenshuis stroom verbruiken. Dit zijn er vast meer dan je denkt. Alles wat aan elektra binnenshuis werkt, komt samen in je meterkast. In je meterkast heb je verschillende groepen waar de elektra op aangesloten is. Heb je nog een ouderwetse stoppenkast of een groepenkast met weinig groepen? Dan kan het zo zijn dat je uitbreiding nodig hebt of in het geval van een stoppenkast, dat deze wegens veroudering wellicht regelmatig getest moet worden om kortsluiting te voorkomen. Maar hoe vind je een betrouwbare elektricien die de elektra binnenshuis kan controleren of verbeteren? 

Via internet

Ben je op internet aan het zoeken naar een betrouwbare elektricien? De kans is groot dat je door het grote aanbod geen idee meer hebt waar je op dient te letten bij het vinden van een betrouwbare elektricien. Ben je op zoek naar een elektricien in Soest? Kijk dan online bijvoorbeeld ook eens naar reviews van andere consumenten. Bij een elektricien met veel positieve reviews is de kans groot dat diegene ook daadwerkelijk goed is in het checken of uitbreiden van elektra in huis. Vraag sowieso altijd meerdere offertes op om eventuele prijsverschillen te kunnen vergelijken. 

Via-via

Heb jij toevallig een familielid of vriend die pas de elektra in huis opnieuw heeft laten aanleggen? Check dan eens of diegene tevreden was over de elektricien die over de vloer is geweest. Zo ja, dan is het makkelijk om die elektricien te benaderen om ook bij jou langs te komen voor de elektra. Zo raden wij bijvoorbeeld Yes Elektricien aan.

Zelf benaderd worden

Word je zelf benaderd via internet? Ga er dan maar vanuit dat diegene om werk verlegen zit. Dat is in de huidige markt vaak geen goed teken, aangezien er een tekort aan vakmensen is. Komen deze mensen ook nog eens langs de deur om hun diensten aan te bieden? Ga er dan sowieso nooit mee in zee. Vaak worden er na afloop woekerprijzen gerekend, waar het moeilijk is om onderuit te komen nadat de klus al is uitgevoerd. Je moet er hierbij ook nog maar eens vanuit gaan dat de klus goed is uitgevoerd. Is dit niet het geval? Dan heb je weinig officieels om op terug te vallen en dien je voor veel geld alsnog een gecertificeerde elektricien langs te laten komen.

Dit vind je misschien ook leuk...