Klussen

Waarom jij je tuin moet voorzien van hardhout!

Als klusser ben je constant op zoek naar een nieuwe uitdaging. De ene week moet je badkamer eraan geloven, daarna de slaapkamer en ga zo maar door. Een onderdeel van je huis dat je zeker niet mag vergeten is je tuin. Als je deze goed inricht, is dit namelijk een heerlijke plek om te kunnen zitten wanneer het goed weer is. Om deze perfecte plek te creƫren, raden wij het gebruik van hardhout aan. In deze blog leggen we je hier meer over uit!

Waarom hardhout gebruiken?

We hoeven je vast niet meer te vertellen wat hardhout is. Deze houtsoort is afkomstig van loofbomen. Deze bomen op zich zien er vaak erg mooi uit: niet alleen vanwege hun mooie bladeren, maar ook vanwege de rijke houtsoort. Wanneer jij er dus voor kiest om hardhout in je tuin aan te brengen, geniet je op eenvoudige wijze van deze look. 

Hardhout is ook nog eens enorm functioneel. Het is namelijk een erg stevige houtsoort die ook nog eens jaren meegaat. Hardhout kan op verschillende manieren gebruikt worden, maar als jij het puur als fundering voor je tuinprojecten wil gebruiken, is dit vooral goed om te weten. Zo gaat hardhout ondergronds minstens 25 jaar mee, wat betekent dat jij nog wel even van je bouwwerk kunt genieten.

Hoe gebruik je hardhout?

Het gebruik van hout in de tuin brengt altijd veel gezelligheid met zich mee. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals:

  • Schutting
  • Tuinhuisjes
  • Tuinmeubelen
  • Kleinere details zoals vogelhuisjes, plantenbakken, brievenbussen, etc.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos, vooral voor een klusser als jij. Voortaan trek je tijdens het weekend niet meer het huis in op zoek naar een klusje, maar raap je je gereedschap bij elkaar om je tuin zowel functioneel als stijlvol in te richten. Waarmee begin jij?

Begin direct!

Jij hebt de smaak goed te pakken! Het begin van je volgende project is natuurlijk hardhout kopen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met een strakke planning voor hoe jij je tuin wil inrichten. Begin jij met de schutting, of kies je er toch voor om eerst de details aan te brengen en te zien hoe dit bevalt?

Dit vind je misschien ook leuk...