Klussen Renovatie Wonen

PVC vloer voor uw bedrijf aan laten leggen?

Je bent eigenaar van een bedrijf en je gaat verhuizen. Je zal dat pand dan moeten renoveren en wellicht wil je een nieuwe vloer. Wat is nou een goede bedrijfsvloer en voor welke branche is welke vloer een aanrader. Lees vooral snel verder!

Pvc-vloeren

Een pvc vloer is voor elk bedrijf een aanrader. Nu vraag je je af waarom. Er zijn enorm veel verschillende soorten pvc-vloeren. Er bestaan zelfs pvc-kliktegels. Hierbij hoeft geen lijm te worden gebruikt, maar door een bepaalde constructie kunnen deze tegels gewoon in elkaar worden geklikt. Erg handig en ook erg mooi. Daarnaast is er binnen de pvc-vloeren ook onderscheid te maken in antislip vloeren, slijtvaste vloeren en vloeistofdichte vloeren. Wat is een vloeistofdichte vloer? Dit houdt in dat er geen water door de vloer loopt. Hij blijft aan de onderkant droog en dat is natuurlijk erg belangrijk. Mocht er water worden geknoeid op een vloeistofdichte vloer, dan blijft dat op de vloer liggen en verdampt het na enige tijd. Bij een andere vloer zal dat water na enige tijd in de vloer trekken. Dit is natuurlijk niet goed voor de vloer en zal daarom minder lang meegaan. Daarnaast is nog een voordeel van de vloeistofdichte vloer dat ze ook nog isoleren en geluid dempen.

Handig per branche

Zoals je dus misschien al wel had verwacht is een vloeistofdichte vloer dus best wel handig. Dit zou bijvoorbeeld voor een cafe of cafetaria erg handig zijn. Zo gaat de vloer langer mee en kunnen ze het geknoeide drinken makkelijk van de grond af halen. Maar ook in de keuken van een kroegje is deze vloer erg handig. Ook daar werken mensen en zal er worden geknoeid. Ook staat de afwasmachine daar, waardoor er toch wel veel water en vettigheid op de grond kan vallen. Daarnaast is een vloeistofdichte vloer ook handig in een kinderopvang of naschoolse opvang. De kinderen kunnen natuurlijk nogal eens knoeien en ook dan is die vloer erg handig.

Dit vind je misschien ook leuk...