Renovatie

De populairste keukenstijlen

Er zijn vele verschillende keukenstijlen, het kan daarom ook best lastig zijn om een stijl te kiezen die volledig bij je past. De laatst jaren waren vooral moderne, landelijke en industriële keukens razend populair. Maar daar zijn een aantal keukenstijlen bijgekomen. Om jou te voorzien van inspiratie hebben we een aantal andere populaire keukenstijlen voor je uitgelicht.

Scandinavische keukens

Scandinavische keukens staan bekend om de lichte, warme en rustige uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van wit en pastelkleuren, waardoor deze ruimtes vrijwel altijd heel licht zijn. Deze kleuren worden gecombineerd met natuurlijke materialen, waarbij vooral hout of houtlook een populaire keuze is. Daarnaast is een Scandinavische keuken voorzien van voldoende opbergruimte. Hierdoor blijft de oase van rust behouden.

Luxe keukens

Hou jij wel van keukens waarbij er gekozen is voor producten van hoogwaardige kwaliteit en een exclusief design? Dan is een luxe keuken misschien wel waar je naar op zoek bent. Er wordt vaak gebruik gemaakt van wat meer ingetogen kleuren als wit, zwart en beige. Deze worden gecombineerd met goudkleurige accenten en luxe materialen. Denk bijvoorbeeld aan een marmerlook of granieten werkblad.

Minimalistische keukens

Wil jij graag een keuken die strak is en daarnaast rust uitstraalt? Kijk dan eens naar een minimalistische keuken. Bij deze keukenstijl wordt er gekozen voor lichte kleuren als wit, grijs en beige. Dit wordt gecombineerd met ingetogen materialen, zoals een composieten of keramieken werkblad. Deze hebben vaak geen drukke print of opvallende kleur. Daarnaast wordt er vaak voor een greeploze keuken gekozen, hierdoor oogt de keuken net wat strakker en minimalistischer dan een keuken met grepen.

Marmerlook keukens

Als je helemaal weg bent van marmer, dan is een marmerlook keuken een goede keuze. Omdat marmer een kostbaar product is, wordt er ook een ruim assortiment aan marmerlook aangeboden. Hierdoor kun je een prachtige keuken samenstellen die dezelfde unieke uitstraling heeft als een keuken met echt marmer. Marmerlook is in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar, waardoor je de keuken kunt samenstellen die helemaal bij je past.

Complete ontzorgingWanneer je een nieuwe keuken gaat kopen, wil je je natuurlijk nergens zorgen om hoeven te maken. Dus geen stress over of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt en of de keuken wel goed gemonteerd wordt. Een keukenwinkel die je volledig ontzorgt, is Kitchen4All. Niet alleen wordt het advies en een 3D-ontwerp voor je verzorgt. Als je een keuken hebt gekocht kan ook de montage voor je geregeld worden.

Dit vind je misschien ook leuk...