Algemeen Loodgieter Renovatie Schilderen Stucadoor Tuinieren Wonen

Reclame voor aannemers

Aannemers zijn altijd druk. Ze hebben diverse projecten en zijn vaak alweer aan het bedenken wat het volgende project zal zijn. Hierdoor vergeten ze vaak één belangrijk aspect: promotie. Vaak vragen voorbijgangers zijn af wat daar nou exact wordt gedaan en wie heeft dat uitgevoerd. Belangrijke kans dus voor een aannemer om hier zichtbaar te zijn. Zowel op de projectlocatie als op kantoor of bij een klant!

Promotie bij klanten op locatie


Als je op bezoek gaat bij een klant wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken! Zorg er dus voor dat je in ieder geval visitekaartjes hebt, briefpapier in jouw huisstijl en een offertemap die je kunt achter laten bij de klant. Nog geen huisstijl? Geen probleem. Er zijn diverse sign bedrijven die jou kunnen helpen met een huisstijl en diverse media-uitingen.

Promotie op jouw kantoor

Komt de klant bij jou langs op kantoor? Dan kun je eigenlijk helemaal los gaan met jouw promotie. Denk al aan aparte parkeerplaatsen voor je gasten en logo’s op je gevel. Eenmaal binnen kun je de gasten de weg wijzen via nette bewegwijzering. Een mooi materiaal hiervoor is de kunststof polystyreen. Deze kunststof is relatief goedkoop en goed te bedrukken. Ook kun je bijvoorbeeld een display plaatsen van polystyreen plaat waarin je een aantal folders plaatst die jouw klant kan meenemen. Tijdens het gesprek kun je ook een promotievideo laten zien van jouw bedrijf of van eerdere projecten. Een video werkt altijd goed bij klanten omdat ze jou gelijk in actie zien. Het wekt daarnaast veel vertrouwen. 

Promotie op de bouwplaats

Op de bouwplaats of projectlocatie heb je weer een kans om uit te blinken. De bouwplaats is het visitekaartje van jouw bedrijf! Denk aan promotionele middelen als:

  • Bouwborden
  • Bouwschuttingen
  • Steigerdoeken
  • Bouwhekdoeken
  • Vlaggenmasten

Ook hier zijn er weer veel aanbieders die kunnen meedenken in de gewenste reclame-uiting en het type materiaal dat hier het beste voor gebruikt kan worden. Het (plaat)materiaal dient immers UV-bestendig te zijn en niet te verkleuren door de zon. Ook moet het watervast zijn en bestand tegen regen en wind. Indien er sprake is van mogelijke vandalisme dan heb je weer een slagvast materiaal nodig. 

Dit vind je misschien ook leuk...