Klussen Renovatie Schilderen Stucadoor Tuinieren

Altrex ladder kopen?

Op zoek naar het kopen van een geschikte Altrex ladder? In het grote assortiment van Altrex ladders kan het best lastig zijn om de meest geschikte ladder te vinden die het beste bij jouw werkzaamheden past. In dit artikel helpen we je verder met jouw zoektocht naar de meest geschikte Altrex ladder om aan te schaffen. 

Waarom een Altrex ladder kopen?                                                                                            

Waarom willen mensen een Altrex ladder kopen? Die vraag is niet heel moeilijk om te beantwoorden. Altrex is één van de beste fabrikanten als het gaat om het fabriceren van ladders trappen, rolsteigers, en staat bekend om hun grote aanbod veilig klimmateriaal. Altrex heeft een scherp oog voor detail en alle ladders beschikken over verschillende unieke eigenschappen. Dit maakt het assortiment veelzijdig en is er voor iedere klus een geschikte ladder te vinden.

Welke Altrex ladder past het best bij mijn werkzaamheden?                                          

Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn de volgende zaken van belang:

  • Wat is de werkhoogte waarop gewerkt moet worden?
  • Heb je een klusladder nodig voor professionele werkzaamheden of particuliere werkzaamheden? Zoals (het schoonmaken van jouw dakgoten)
  • Bent je op zoek naar een zware of lichte Altrex ladder? 

Wanneer je op grotere hoogte moet gaan werken is een driedelige reformladder erg praktisch. Door zijn stabiliteit en uitschuifbare gedeelte sta je stevig en met een goed gevoel op grotere hoogte te werken. De driedelige ladder kan vrijstaand en als opsteekladder gebruikt worden.

Heb je een klusladder nodig voor particuliere werkzaamheden dan is de Altrex All round ladder een echte aanrader. Deze klusladder heeft verschillende varianten, is licht in gewicht, heeft D-vormige sporten en door zijn brede sta oppervlak sta je voor langere tijd comfortabel op de ladder. Tevens kan hij ook vrijstaand (reformstand) gebruikt worden. Ideaal voor klussen rondom het huis.

Voor zwaardere professionele klussen is een bouwladder zoals de Altrex Mounter meer geschikt. Deze ladder beschikt over een uniek I-profiel, D-vormige sporten en diepere sporten om zo comfortabel mogelijk op de ladder te kunnen staan.

In tegenstelling tot de “All Round” beschikt de Altrex Mounter over een vuilwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat jij tijdens het gebruik geen vuile handen krijgt. De coating zorgt daarnaast voor een langere levensduur.

Een Altrex reformladder kopen?                                                                                 

Wanneer je een ladder wilt aanschaffen die voor verschillende werkzaamheden van pas komt kies je voor een Altrex reformladder. Deze ladder is geschikt voor vele verschillende klussen en is verkrijgbaar in tweedelige en driedelige ladders. De reformladder kan in verschillende standen geplaatst worden. Zo kan hij vrijstaand of tegen de gevel gebruikt worden. Door de stabiliteitsbalk en de toprollen staat de ladder altijd stevig en is het gemakkelijk om tegen de gevel omhoog te rollen. Het verschil tussen de tweedelige en driedelige zit hem in het extra ladderdeel. De driedelige ladder kan net als de tweedelige in vrije stand gebruikt worden, maar kan ook nog uitgeschoven worden terwijl de ladder in vrije stand staat. Zo kan de ladder een hogere hoogte bereiken terwijl hij in de vrije zogeheten “A” stand staat.

Altrex Vouwladder – multifunctioneel                                                                                                   

De Altrex vouwladder is misschien wel de meest veelzijdige ladder van alle ladders. De naam zegt het al, deze ladder is in vele verschillende posities uit te vouwen door zijn slimme scharniersysteem. Wanneer jij in het trappengat aan het werk bent kun je zelfs de laddervoeten apart van elkaar uitschuiven om stabiel op een ongelijke ondergrond te staan. Dit is mogelijk door de telescopische werking van de ladder. Ook bij dit model kunnen we wederom onderscheid maken tussen professioneel en particulier gebruik. 

• Bestaat veelal uit twee delen, verbonden d.m.v. uniek scharnier

• Beide delen hebben telescopisch deel, los van elkaar te bewegen

• Gegarandeerd 12.000 cycles

• Tot wel 10 jaar fabrieksgarantie

Een bredere kijk in het Altrex ladder assortiment?                                                          

Ben je inmiddels enthousiast geworden met de verschillende mogelijkheden van de Altrex ladders? Dit was nog maar een tip van de sluier in het grote aanbod. Wil je nou nog meer te weten komen over de verschillende ladders van Altrex? Neem eens een kijkje op de website van Laddersenrolsteigers.nl waar een groot aanbod van Altrex te vinden is, en laat je vrijblijvend adviseren wanneer je meer informatie wilt ontvangen. 

Dit vind je misschien ook leuk...