Algemeen Klussen

Het aansluiten van panelen voor de elektrotechniek

Wanneer u als bedrijf een merkonafhankelijk leverancier wil hebben voor paneelbouw in de elektrotechniek, dan kunt u gebruik maken van Endenburg. Zij leveren maatwerkpanelen voor de besturingstechniek en verdeelinrichtingen tot 4000 Ampère. Omdat er met specialisten wordt gewerkt en er wordt gewerkt vanuit een persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, kunt u rekenen op een vakkundig aangelegd paneel. Er wordt binnen het bedrijf veel aandacht besteedt aan scholing van zowel bestaande- als nieuwe personeelsleden. De firma heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen, assembleren en het installeren van energieverdelers en besturings- en regelpanelen voor verschillende gebouwen en processen. Alle werkzaamheden die door de geschoolde medewerkers worden verricht, voldoen aan de huidige normen en regels. Er wordt voor iedere opdracht maatwerk geleverd. De panelen die gebouwd worden door de specialisten moeten door de gebruikers eenvoudig en veilig te bedienen zijn. Door de vele jaren ervaring die Endenburg heeft op het gebied van de vraagstukken in de elektrotechniek, zoals bij de paneelbouw aan de orde komt, zal altijd vakkundig worden opgelost.

De industriële automatisering

Op veel plaatsen zal de industriële automatisering een steeds belangrijkere plaats innemen. Door het gebruik van de industriële automatisering moeten de software en de machines de werkzaamheden van de mensen uit handen nemen. Daarvoor zal er een veilig bedieningspaneel beschikbaar moeten zijn. Het moet niet alleen veilig zijn, maar zeker ook betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen zijn. Laat daarom het aansluiten van de paneelbouw over aan de vakman.

Het werken in bedrijven

Er wordt tegenwoordig in veel bedrijven gewerkt met een bedieningspaneel dat is opgebouwd uit PLC’s, PCS of DCS. Zo’n bedieningspaneel moet gemakkelijk te bedienen zijn, omdat de software, die gebruikt wordt, zal bijdragen aan de technische ondersteuning tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden. Het paneel, waarmee de werknemer moet werken, moet eenvoudig en gemakkelijk te bedienen zijn. Daarom moet een dergelijk paneel vooraf goed worden bekeken hoe alles aangesloten moet worden. De veiligheid, tijdens het bedienen van een paneel in de elektrotechniek, zal altijd op de eerste plaats komen. De werknemer die met het paneel werkt, moet goed op de hoogte zijn hoe hij of zij met de systemen moet werken. De werknemer zal een speciale opleiding moeten hebben om met de panelen te kunnen werken.

Dit vind je misschien ook leuk...