Klussen

Hoe maak je klussen leuk?

Klussen hartstikke leuk toch? Of eigenlijk niet? Wanneer ga je klussen, in het weekend? ’s Avonds? En doe je dit met iemand samen? Misschien vind je het juist wel prettig om lekker alleen te klussen, als een soort van meditatie. Of vind je het juist vreselijk en eenzaam om dit alleen te doen. In dit geval kun je altijd iemand in je omgeving vragen je te helpen. Of het nu een familielid is of een goede vriend of vriendin.

Vraag iemand je te helpen met klussen

Hoe leuk is het dan om een goede vriend of vriendin te vragen jou te helpen met het klussen. Dit kan natuurlijk ook een familielid zijn. Natuurlijk wel eentje die een beetje handig is en niet iemand met twee linkerhanden. Samen klussen zorgt ook voor een stukje teamspirit. Zorg in ieder geval dat je vooraf een goed overleg hebt van wat je wensen zijn en hoe de planning gaat verlopen. Maak een goede taakverdeling. Zorg in ieder geval dat de plek behaaglijk is waarin je werkt en dat je goed voor je medeklusser zorgt, door middel van eten en drinken aan te bieden.

Sluit de dag goed af!

Om de dag af te sluiten is het natuurlijk altijd gezellig om samen een wijntje te pakken. Zo evalueer je samen de dag en bekijk je wat er nog moet gebeuren, of  juist nagenieten omdat alles af is.

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig wijn kopen via internet. Aangezien je toch al bij huis bent om te klussen, is het wel handig te zorgen voor een goed werkende deurbel, zodat als het pakket geleverd wordt je thuis bent en dus een hoop tijd bespaart om niet naar de winkel te hoeven.

Dit vind je misschien ook leuk...