Al dat gereedschap, waar laat je het?
Klussen Tuinieren Wonen

Al dat gereedschap, waar laat je het?

Of je nu schilder, stukadoor, loodgieter of een manusje van alles bent, je hebt veel gereedschap en je moet het ergens laten. Misschien heb je wel een vaste garage of heb je genoeg aan een stevige gereedschapskist, maar als je nog met je handen in het haard zit waar je al jouw kostbare gereedschap moet opbergen. Let dan goed op voor een aantal handige opberg opties.

Tuinkast

Een Tuinkast is een ideale oplossing als je een opbergprobleem hebt. Tuinkasten zijn er in veel verschillende stijlen en maten. Van volledige tuinhuisjes groot genoeg om aan een paar fietsen te werken tot bescheiden kisten die een kleinere hoeveelheid gereedschap veilig op kunnen bergen. Dit is een makkelijke en voordelige oplossing voor als je geen schuur of garage hebt en dit te kostbaar is om aan te leggen bij jouw huis. Er is voor elke tuin of zelfs voor elk balkon wel een versie van dit handige opbergsysteem. Een grote tuinkast kan ook uitstekend worden gebruikt als

Garage aanbouwen

Als je meer ruimte en budget tot je beschikking hebt kan het erg waardevol zijn om een garage aan te bouwen. Naast alle bergruimte die dit oplevert, kan dit ook de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Het aanbouwen van een garage staat in de top 10 van klussen die de meeste waarde toevoegen aan je huis, maar het is dan ook kostbaar om te doen.

Een mooie gereedschapskist

Als je juist meer aan het andere eind van het spectrum zit en weinig ruimte of budget hebt is een mooie gereedschapskist misschien een antwoord voor jou. Zoek bijvoorbeeld eens naar een gereedschapskist. Dit is een stevige kast die zo groot kan zijn als een dressoir. Deze kun je makkelijker ergens kwijt in je huis en bied wat meer bergruimte dan de gereedschapskist die je mee kunt nemen.

Dit vind je misschien ook leuk...