Geen categorie

Aluminium deur, de ideale oplossing voor uw woning

Aluminium deuren worden steeds populairder. Waar we de aluminium deur eerst vaak tegenkwamen in luxe kantoren komen we ze nu steeds vaker tegen in moderne woningen. Maar de vraag is natuurlijk, waar komt deze populariteit vandaan.

Aluminium is demonteerbaar

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een stalen deur wordt deze in een werkplaats in elkaar gelast. Het probleem dat zich daarbij voordoet is dat de deur hierna in zijn volledige vorm in een huis of kantoor geplaatst moet worden. Mocht het hierbij om een grote deur gaan moet hiervoor een intensief proces in werking worden gesteld om de deur te installeren. Aluminium daarentegen is demonteerbaar, dit wil zeggen dat de deur niet in de werkplaats in zijn geheel gebouwd hoeft te worden. De deur kan in de woning of kantoorruimte in elkaar worden gemonteerd. Hierdoor kunnen grote onverwachte kosten worden bespaard.

Aluminium is licht van gewicht

Het is extreem belangrijk om bij de aankoop van een deur te kijken naar het gewicht. Aluminium is in tegenstelling tot staal erg licht van gewicht. De reden waarom gewicht belangrijk is bij de aankoop is omdat het gebruiksgemak enorm kan verschillen op basis van het gewicht. Een aluminium deur is eenmaal makkelijker open en dicht te duwen in vergelijking met een stalen deur.

Waar koop ik een aluminium deur?

Een bekende en hoogstaande aanbieder in Aluminium kozijnen en deuren is Deceuninck. Deceuninck biedt al jarenlang hoog kwalitatieve producten in iedere woning. De Deuren van Deceuninck zijn niet alleen veilig, sterk en licht van gewicht maar winnen op termijn ook uw energierekening terug. De Deuren van Deceuninck zijn geselecteerd op duurzaamheid waardoor je een gradatie in je energielabel omhoog kunt gaan en jaarlijks wat extra centjes kan besparen.

Dit vind je misschien ook leuk...