Wonen

Een klusser is handig, maar wat dacht je hiervan?

De meeste klussers zijn handige mannen en vrouwen. Creatief en berekenende types die verstand hebben van kwaliteit.
Daarom dagen we jou, als handige klusser, uit om onderstaande eens te beoordelen.

Een schootkussen, een handig hulpmiddel in en om het huis

Onze stelling: Een schootkussen is in zijn eenvoud een van de handigste hulpmiddelen in je huishouden.

Als je niet weet wat een schootkussen is, een kleine uitleg. Een schootkussen, ook wel eens laptop kussen, schoottafeltje of schootdienblad genoemd, is een kussen, gevuld met zacht vulmateriaal. Aan de bovenzijde heeft het een hard plateau, meestal van mdf gemaakt. Als klusser wil je natuurlijk de afmetingen weten (meten is weten!). De meeste schootkussens meten zo’n 43 x 33 x 7 centimeter.

Het schootkussen zet je gemakkelijk op schoot en vanaf dat moment beschik je over een handig werkblad waarop je allerlei activiteiten kunt doen. Variërend van schrijven, puzzelen, laptop gebruik, eten, handwerken en veel meer. Ook een ontbijt op bed behoort nu tot de mogelijkheden. Het kussen zet je zo neer op het dekbed en valt niet om.
Onderweg op reis, bij de kinderen op schoot, is het schootkussen bijzonder nuttig. Ze kunnen het gebruiken als ondergrond om te kleuren, spelletjes te doen of om de tablet op te leggen. Je zult weinig last meer hebben van jengelende kinderen.
Verder kun je het schootkussen in de tuin, op de camping en zelfs op het strand goed gebruiken.
Of je alleenwonend bent of deel uitmaakt van een groot gezin. Je hebt dus altijd iets aan een schootkussen.
Onze conclusie is dat het zeker een handig hulpmiddel is.
Wat denk jij?


Waar koop je zo’n schootkussen?

Kadogalerie uit Haarlem heeft een enorm assortiment Laptop kussens. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Bezoek de website van Kadogalerie of kies direct je favoriete schootkussen uit. Binnen twee minuten en voor nog geen twee tientjes heb je er al een besteld.

Dit vind je misschien ook leuk...