Klussen

Kwaliteit en opslag van metalen profielen

De waarheid is dat metalen profielen gevoelig zijn voor corrosie als ze niet goed worden bewaard. Het zijn echter niet alleen metalen profielen, want de vijand van alle staal is roest. Sommige fabrikanten behandelen hun staal voordat het wordt verwerkt, zodat het corrosie kan bestrijden wanneer het wordt blootgesteld aan klimaatveranderingen. Een consument weet misschien niet hoe je staal zoals metalen profielen op de juiste manier moet opslaan als je ze als voorraad nodig hebt. In dit geval verlies je je geld alleen maar omdat je niet weet hoe je het juiste moet doen. Lees verder om de juiste opslag voor je metalen profielen te vinden..

Oorzaken van schade

Er zijn verschillende oorzaken van schade aan metalen. De eerste en sterkste vijand van metalen in zeewater. Als je naar een plek in de buurt van een oceaan zou gaan, probeer dan de metalen daar te bekijken. Je zult merken dat ze roesten. De tweede oorzaak is regen. Het metaal reageert anders als het in aanraking komt met regen. De derde reden is vanwege het condenswater als het metaal wordt getransporteerd, vooral vracht. Het zweet in de lading of zelfs de condensatie in de verpakking zelf kan leiden tot corrosie. Die verpakkingen met onstabiele luikdeksels en gebrek aan ventilatie kunnen ook de metalen roesten. Daarom moeten leveranciers ervoor zorgen dat het metaal goed wordt verpakt en vervoerd moet worden met een vertrouwde rederij.

Mate van roest

Het mooie van het verzenden van metalen profielen is dat er documenten zijn vastgelegd voordat je de zending accepteert. Rederijen gebruiken verschillende definities om de staat van metalen bij levering aan te geven. Soms markeren ze het als nat voor verzending of gedeeltelijk roestig tot roestig. Ze kunnen ook aangeven dat het vistuig is dat is gemarkeerd of is verontreinigd met vreemde stoffen. Je kunt het ook ontvangen met een teken van verontreinigd door zout water, op sommige plaatsen geschuurd en gescheurde verpakking waardoor de inhoud bloot komt te liggen. Niemand wil een beschadigd product ontvangen, dus het is essentieel om te vragen naar terugbetaling en vervanging bij je leverancier voordat je de bestelling aanneemt.

Dit vind je misschien ook leuk...