Renovatie

Traprenovatie met hout? Ontdek de mogelijkheden

Is de bovenste laag van uw trap aan vervanging toe? Vindt u het vervelend dat slijtage van uw trap duidelijk te zien is? Dan wordt het misschien eens tijd voor een renovatie van uw trap. Met een traprenovatie geeft u uw trap weer een uitstraling als nieuw. 

Er is een uitgebreid assortiment aan materialen en methodes. Als u bij een traprenovatie hout gebruikt weet u zeker dat uw trap er weer top uit komt te zien. Hier leest u wat wij u allemaal kunnen aanbieden en hoe wij bij een traprenovatie hout gebruiken.

Een stijlvolle uitstraling voor een lage prijs

Hout misstaat eigenlijk nooit in het interieur, mits het op een goede manier verwerkt wordt. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk om de juiste materialen te gebruiken. Als u voor een traprenovatie hout kiest, wilt u natuurlijk wel dat alleen materialen van hoogstaande kwaliteit worden gebruikt. Maak alleen gebruik van de beste soorten hout, die tevens fabrieksmatig gelakt zijn. Dit voorkomt dat het houtwerk beschadigd raakt, waardoor u nog langer kunt genieten van uw nieuwe trap.

Als u bij een traprenovatie voor hout kiest, dan zijn er twee voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste is het mooi massief, en ten tweede is elke houten trap uniek. De kleurovergangen en lijnen van het hout zijn steeds verschillend per trede. Of u nu voor noten, esdoorn, beuken, of één van onze andere typen hout gaat, u zult merken dat het echt karakter toevoegt aan uw huis.

Geschikt voor elke soort trap

De wensen van onze klanten kunnen nogal verschillen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat niet elke trap hetzelfde is. Een trap kan namelijk open of dicht zijn: in het eerste geval kunt u tussen de treden door kijken. In een huis dat van zichzelf al heel open is of waar de trap in de woonkamer staat is een open trap vaak een goede keuze. Een dichte trap past daarentegen weer beter boven een kelderkast of een ander vertrek.

Als u graag eens iets anders wilt, dan kunnen wij uw trap zó renoveren dat een open trap een dichte trap wordt, of vice versa. Door een luisterend oor te bieden voor uw persoonlijke wensen zorgen wij van TopTrap ervoor dat elk resultaat uitstekend is. 

Een professionele aanpak

Wilt u voor een traprenovatie hout gebruiken, dan is het belangrijk dat de installatie ervan op een professionele manier gebeurt. Daarvoor is maatwerk nodig, want verkeerd snij- en meetwerk kan ervoor zorgen dat een klus niet uitpakt zoals u dat had gewild. Afwerking is cruciaal wanneer u uw trap gaat renoveren.

Dit vind je misschien ook leuk...