Algemeen

Welke verlichting heb je op je vrachtwagen nodig?

Er bestaan heel veel verschillende soorten vrachtwagen-verlichting. Noodzakelijke verlichting, maar ook verlichting ter decoratie. Deze verlichting kan aan de voorkant, de achterkant en zelfs de zijkant van je vrachtwagen zitten en ook in je cabine heb je lampen nodig. Maar waar kun je al die verlichting kopen? Bij Truckjunkie natuurlijk! In dit artikel bespreken we het lampenassortiment van Truckjunkie.nl.

Welke soorten verlichting voor vrachtwagens bestaan er?

In het uitgebreide assortiment van Truckjunkie vind je onder andere:

  • Dubbelbranders;
  • Breedtelampen;
  • LED-lampen;
  • Verstralers;
  • Mistlampen;
  • Achterlichten;
  • Toplichten.

Welke vrachtwagenverlichting is er allemaal verplicht?

Volgens de verkeersregels is het in verschillende landen verplicht om een aantal soorten verlichting op je vrachtwagen te hebben. Zo moet die in ieder geval zijn uitgerust met koplampen, achterlichten, remlichten, richtingaanwijzers, verlichting voor je kentekenplaat, zijmarkeringslichten, mistlampen en een derde remlicht. 

Deze regels variƫren per land of regio en voor specifieke type vrachtwagens zijn er ook nog wel eens andere regels. Rijd je met jouw vrachtwagen door heel Europa, wees je dan bewust van de regels in alle landen die je bezoekt.

Waarom verlichting voor je vrachtwagen kopen bij Truckjunkie?

Bij Truckjunkie vind je alles wat je nodig hebt voor de verlichting van je vrachtwagen. Deze webshop biedt zowel merklampen als universele verlichting en ook nog eens alle vrachtwagenaccessoires die je bij je lampen nodig hebt. Denk hierbij aan weerstanden, vertakkingskabels, adapters, en nog veel meer meer. Dus ben jij op zoek naar alles om je vrachtwagen in het donker te laten shinen? Ga dan naar de www.Truckjunkie.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...