Wonen

Zo leuk je je woonkamer op met alternatieve dingen

Je woonkamer kan je met heel veel dingen opleuken. Denk aan kaarsjes, leuke kussens voor op de bank of andere mooie accessoires. Er zijn ook een hele hoop andere dingen waar je je woonkamer mee opleukt waar je misschien niet meteen aan denkt. Wij vertellen je wat allemaal.

Boekenplankje van boeken

Hou je ervan om af en toe een boekje te lezen, maar wil je niet een hele grote boekenkast in je woonkamer? Dan is dit een hele handige tip voor jou. Dit wordt ook wel de zwevende boekenplank genoemd. Op internet zijn namelijk onzichtbare boekensteun verkrijgbaar. Hier leg je het eerste boek op en zo begin je met stapelen van de rest van je boeken. Ideaal toch?

Potjes met eten

Doorzichtige potjes met iets erin ziet er altijd leuk uit. En er zijn talloze dingen die je in dit soort potjes kan stoppen. Denk aan koffiebonen, snoepjes, chocolaatjes of pasta in leuke vormpjes. Ziet er niet alleen leuk uit, maar als echt chocolaatjes inzitten kan je ook af en toe nog wat snoepen. Dit hoeft ook allemaal niet duur te zijn, want koffiebonen vind je goedkoop op Koffiepiraat.nl en in de supermarkt zijn ook vaak aanbiedingen voor dit soort kleine traktaties.

Borden aan de muur

De meeste mensen hangen schilderijen, posters of een plank aan de muur. Maar wist je dat het er ook heel leuk uitziet als je borden ophangt aan de muur? Deze zijn er in alle kleuren en maten, dus je kan ze precies afstemmen op hoe jouw woonkamer eruitziet.

Dit vind je misschien ook leuk...