Geen categorie

Goedkope manieren om je huis er duur uit te laten zien

Er zijn ontzettend veel manieren om je huis op te fleuren zonder dat je je spaarrekening leeg moet trekken. Als je bezig bent met het opknappen van je huis en op zoek bent naar een manier om dat “dure” gevoel te creëren, dan heb je de juiste blog gevonden! Wij hebben namelijk een aantal goedkope manieren verzameld om dit te realiseren.

Zwarte binnendeuren

Zwart heeft altijd dat dure gevoel. Als je jouw binnendeuren zwart schildert, geeft het een strakke en verfijnde touch. En het beste van dit project is dat het erg goedkoop is. Een blikje verf van hoge kwaliteit kost namelijk ongeveer drie tientjes. Is een zwarte binnendeur te veel voor je? Kijk dan eens naar zwart deurbeslag! Dit zal ook wonderen doen in je interieur.

Raambekleding vervangen

Net zoals saaie deurklinken, moet saai gordijnen ook weg. Creëer onmiddellijk een dure uitstraling door nieuwe raambekleding toe te voegen. Denk aan gordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. Let op dat wanneer je voor gordijnen gaat, deze helemaal van het plafond tot aan de vloer komen.

Voeg een groot vloerkleed toe

Een vloerkleed kan een kamer transformeren en zorgen voor een geheel. Hoe groter het vloerkleed, hoe groter het huis zal aanvoelen. Zorg er wel voor dat je een vloerkleed kiest dat groot genoeg is voor al je meubels. En een laatste tip: vloerkleden in een neutraal palet zullen de kamer er nog duurder uit laten zien.

Luxe wit

Oude kussens en dekens kunnen een slaapkamer groezelig en saai maken. Fleur de kamer op door ze te vervangen. Kies fris wit beddengoed voor een goedkope manier om een slaapkamer en luxueus uit te laten zien.

Verfris je landschapsarchitectuur

Je hoeft geen fortuin uit te geven aan landschapsarchitectuur om het er duur uit te laten zien. Investeer in een aantal planten voor een bloembed dat jaar na jaar terugkomt. Zorg hiernaast voor een goede bodembedekking zodat het landschap er fris uit blijft zien.

Dit vind je misschien ook leuk...