Wonen

Shutters van hout voor verschillende interieurstijlen

Shutters zijn enorm populair op het gebied van raamdecoratie. Ze zijn te verkrijgen in allerlei soorten maten, kleuren en materialen. Doordat er zo veel mogelijk is op het gebied van shutters zijn ze geschikt voor ieder interieur. Of je nou houdt van modern, urban of landelijk, er zijn altijd wel passende shutters voor verschillende interieurstijlen. Ben je benieuwd welke shutters het beste passen bij deze interieurstijlen? Lees dan verder en kom erachter! 

Moderne houten shutters

Zwart en wit zijn twee tinten die kenmerkend zijn voor de moderne interieurstijl. Denk aan witte muren met zwarte raamlijsten en raamdecoratie. Als je een huis hebt met veel witte muren en accenten, dan kunnen zwarte shutters zorgen voor een mooi contrast en zorgen voor diepgang. 

Urban houten shutters

Een urban interieurstijl is een stijl die vaak te zien is in de grote steden. De urban stijl is stoer en tegelijkertijd stijlvol. Er wordt veel gebruik gemaakt van koele industriĆ«le materialen zoals beton en staal. Meubels zijn vaak gemaakt van leer en een stalen onderstel. Voeg hier een aantal groene planten aan toe en klaar ben je! Bij deze materialen en kleuren passen houten zwarte shutters met houtnerven het beste.  

Landelijke houten shutters 

Een landelijke interieurstijl is het beste te omschrijven als knus, warm en gezellig. Hoewel deze stijl vroeger al populair was op boerderijen, is deze interieurstijl nog steeds een trend. Het gebruik van natuurlijke materialen en aarde kleuren zorgt voor rust en openheid. Als je van deze stijl houdt, kan je het beste kiezen voor houtkleurige shutters met zichtbare houtnerven. Als je op een oude boerderij woont met kleine of oude ramen is het vaak lastig om passende raamdecoratie te vinden. Het voordeel van shutters is dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Houten shutters passen dus voor ieder raam. 

Ontdek de mogelijkheden! 

Voor iedere woonstijl zijn er wel passende shutters te vinden. Het voordeel is dat je de zelf kan samenstellen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur. Daarbij kunnen de shutters op maat gemaakt worden. Ook voor ramen met bijzondere vormen zijn shutters mogelijk. Wil je inspiratie opdoen op het gebied van deze raamdecoratie? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en ontdek de mogelijkheden. Ze hebben een breed aanbod van blinds en shutters hout. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Dit vind je misschien ook leuk...