Renovatie

PVC ramen Zendow # neo: het neusje van de zalm

Zendow # neo Premium ramen van Deceuninck zijn het neusje van de zalm als het gaat om PVC ramen. De reden waarom zal uitgelegd worden in deze blog. Bent u overtuigd van de kracht van PVC ramen kunt u ze bestellen op de volgende pagina: PVC ramen Waregem.  

Future proofing  

De nieuwste PVC-ramen van Deceuninck zetten de toon voor de komende jaren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over scherpe wapens en vertrouwt op de laatste innovaties op het gebied van thermische isolatie en glasvezelversterking. Deze ramen hebben ook slimme inbraakbeveiliging zodat uw het huis gerust kunt verlaten. Door het half verborgen vleugelontwerp zijn de Zendow # neo premium ramen mooie en esthetische raamprofielen. Daarbij komen ze in een Zeer breed kleurengamma zodat er zeker 1 is die perfect past bij uw huis. Naast dit alles zijn de ramen vrijwel onderhoudsvrij. Doordat er geen omkijken naar deze ramen is, is het bij veel mensen een echte favoriet. Door te kiezen voor deze ramen bent u ‘future proof’ en weet u dat u zeker niet gaat achterlopen op andere wat betreft technologische ontwikkelingen.  

Energiebesparend 

Zendow # neo premium ramen overtreffen alle strenge normen voor energie-efficiëntie. De ramen isoleren beter dan elk ander PVC-raam omdat ze zijn versterkt met glasvezel en de unieke Linktrusion-technologie. Premium profielen isoleren 32% beter dankzij glasvezeltechnologie. Hierdoor zal u veel energie besparen. Maar daarnaast hebben deze profielen ook uitstekende geluidsisolatie, waarover u de buren in ieder geval niet zult horen klagen.  

Kracht  

Recente innovaties hebben de smalle raamprofielen sterk genoeg gemaakt om driedubbele beglazing te weerstaan. Zo zijn Zendow # neo premium ramen geschikt voor triple glas tot 54 mm. Deze ontiegelijke kracht zorgt voor een hele lange levensduur. Hierdoor is ook uw woning nog beter geïsoleerd en zal u nog meer energie besparen.  

Dit vind je misschien ook leuk...